Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Sportbedrijf
Almelo

Door de combinatie van een Kassasysteem, Kiosk en Online ticketverkoop kunnen de kassamedewerkers van Sportbedrijf Almelo zich voortaan richten op het verhogen van de klanttevredenheid.

  • Minder lange rijen aan de kassa
  • Snelle, onbemande verkoop via de Kiosk
  • Makkelijk opwaarderen van zwempassen

Sportbedrijf
AlmeloVerhoogde klanttevredenheid doordat kassamedewerkers efficiënter kunnen werken

Bij Sportbedrijf Almelo stond voorheen vaak een lange rij bij de kassa van het zwembad. Dit ging ten koste van de tevredenheid van bezoekers. Om dit beter te regelen, zochten we de combinatie tussen een efficiënt Kassasysteem, onbemande Kiosk en Online ticketverkoop.

Door de gebruiksvriendelijke interface en veelzijdige betaalmogelijkheden van het Kassasysteem van SERA Dataduiker, voeren de kassamedewerkers van Sportbedrijf Almelo nu moeiteloos hun dagelijkse werkzaamheden uit. En door de toevoeging van een Kiosk en Online ticketverkoop, is de hoeveelheid werk beter te overzien voor de kassamedewerkers.

De Kiosk, bedoeld voor snelle en onbemande verkoop, staat in de entreehal van het zwembad. In de praktijk blijkt dat bezoekers van Sportbedrijf Almelo de Kiosk niet alleen gebruiken voor het kopen van tickets, maar juist ook veel gebruiken voor het opwaarderen van hun leskaarten. Dat scheelt de kassamedewerkers veel tijd. In plaats daarvan kunnen zij zich concentreren op het bieden van een hogere kwaliteit dienstverlening aan hun bezoekers.Vragen over deze case?

We zouden uren over deze uitdagende case kunnen vertellen, maar dan zou deze pagina veel te lang worden. Mocht je nog vragen hebben over deze case, dan kun je contact met ons opnemen. We vertellen je graag alles wat je wilt weten!

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics