Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Museumpark Archeon

Snelle schakel tussen twee creatievelingen

Museumpark Archeon is inmiddels landelijk bekend en inwoners van Alphen aan den Rijn en omgeving zijn er ongetwijfeld één of meerdere keren geweest. Archeon is hét themapark waar je je waant in de Prehistorie, Middeleeuwen of de Romeinse tijd. SERA brengt Archeon onder de aandacht met diverse acties en campagnes. Wat doet SERA precies?

  • Informatieborden in en om het park.
  • Vlaggen, spandoeken en banners in en om het park.
  • Diverse wervings- en themacampagnes.
  • Complete vormgeving voor de restaurants op het park.

Terug in de tijd met moderne communicatie

Net als ieder ander recreatiepark, wil ook Archeon (online) vindbaar zijn en laten weten waarvoor bezoekers hier terecht kunnen. Bezoekers willen op hun beurt graag weten waar en wanneer er vermaak is én niet verdwalen in het park. Aan SERA de taak om opvallende advertenties, posters, duidelijke borden en bewegwijzering te maken.

Afbeeldingen_Archeon.jpg

Diverse wervings- en themacampagnes

Elke winter ondergaat Archeon een totale metamorfose waarbij je je waant in een heus winter wonderland: ‘Vier de winter'. Niet alleen het park wordt omgetoverd tot een winters tafereel, ook alle uitingen die in die periode gecommuniceerd worden zijn volledig in een eigen ‘Vier de winter’-stijl. SERA maakt al deze uitingen.

Afbeeldingen_Archeon-4.jpg

Naast themacampagnes houden we ons ook bezig met wervingscampagnes, bijvoorbeeld voor nieuw personeel.

AfbeeldingenArcheon-1.jpg

Internet in de Middeleeuwen

Niet alleen het ontwikkelen van diverse uitingen en campagnes nemen wij voor onze rekening; wij hebben ook de website van Archeon ontwikkeld.  We verzorgden voor dit gave themapark een website die je meeneemt naar de Middeleeuwen en waar bezoekers direct online tickets kunnen kopen.

Internet_in_de_middeleeuwen_Archeon_SERA.png



Hoofd Concept & design, SERA Business Design

"Landelijk bekend Archeologisch thema park Archeon, vertrouwt hun communicatie al jaren aan ons toe - We schrijven samen geschiedenis!"

- Fabiënne Fransen

Hoofd Concept & design, SERA Business Design



Vragen over deze case?

We zouden uren over deze uitdagende case kunnen vertellen, maar dan zou deze pagina veel te lang worden. Mocht je nog vragen hebben over deze case, dan kun je contact met ons opnemen. We vertellen je graag alles wat je wilt weten!



Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics