Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Conversieoptimalisatie
met Hotjar

Visueel inzicht in het gedrag van bezoekers

Hotjar is een krachtige gedragsanalaysetool die het online gedrag van jouw websitebezoekers visueel weergeeft. Marketeers gebruiken Hotjar om te ontdekken hoe ze kunnen groeien. Tegenwoordig is visueel inzicht in data onmisbaar als het gaat om conversieoptimalisatie. Waar haken bezoekers af, waar klikken ze, wat missen ze en hoe kan ik hier beter op inspelen dan mijn concurrenten?

Met Hotjar ontdek je wat er op jouw website gebeurt en waarom. Je krijgt visuele feedback via heatmaps en schermopnames om zo inzicht te krijgen in klikken, navigatie, scrolldiepte, timing, obstakels en nog veel meer. Wil je liever directe feedback van klanten ontvangen? Dan biedt Hotjar de mogelijkheid om formulieren, polls en ênquetes in te zetten.

Voordelen

  • Visueel inzicht in het bezoekersgedrag op gedetailleerd niveau.
  • Frustratiepunten direct inzichtelijk door opnames.
  • Direct om feedback vragen van jouw klanten.
  • Volledig GDPR Compliant.
  • Gouden tip: met onze marketingexperts en programmeurs voeren we eenvoudig A/B-testen uit om te meten of optimalisaties ook écht tot meer conversies leiden.


Hotjar-more-than-just-heatmaps_loOG1iu.width-1500.jpg
Ontdek alle mogelijkheden en bijbehorende prijzen van Hotjar >

Hotjar Official Partner

SERA Business Design is officieel partner van Hotjar. Hierdoor kunnen wij deze tool helemaal op maat inrichten en integregen in jouw marketing- en salesstrategie. We helpen je met de implementatie, training, het opzetten van integraties, analyseren en het uitvoeren van conversieoptimalisaties.

Hotjar Partner Badge.png

Gratis demo
Aanvragen

Ervaar waarom deze marketingtool jou verder gaat helpen. Onze marketingexperts staan voor je klaar.

 

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics