Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Krachtige
Social media

Scoren met strategische social media

Ieder bedrijf streeft naar succes op social media. Met volgers kopen, hashtags toevoegen en dagelijks content plaatsen alleen kom je niet heel ver. Een strategische aanpak van social media is dé manier om de betrokkenheid van bestaande klanten te verhogen en nieuwe doelgroepen te bereiken. SERA onderzoekt en ontwikkelt effectieve strategieën, advertenties en optimalisaties voor jouw social media-kanalen. 

We brengen jouw bedrijf volledig in kaart, zodat we precies weten waar je goed in bent, wat de pijnpunten zijn, wie je wilt bereiken en wie je concurrenten zijn. We achterhalen welke content het al goed doet op je social media, hoe we meer engagement kunnen stimuleren en waar de quick wins liggen. We onderzoeken uitgebreid op welke kanalen jij je moet focussen, hoe je met je doelgroep moet communiceren en met welke content. We creëren werkbare social media-strategieën waarmee je direct aan de slag kan én helpen je met contentcreatie, inzet van advertenties en optimalisaties. Hiermee genereren we meer bereik en engagement op social media, zonder dat je de controle verliest.

Voordelen

  • Verhoging van betrokkenheid, bereik én interactie.
  • Geen verspilling van tijd en energie met een focus op de juiste kanalen en content.
  • Gouden tip: Met ons vaste team van designers creëren we direct een consistente huisstijl, templates en visuele content.

Tooltip:
Haal het maximale uit jouw content met Coosto

De tijdrovende klus van social media-beheer is iets wat iedereen zichzelf wil besparen. Met Coosto tackle je elke content-uitdaging op social media. In één oogopslag kun je al je posts plannen, publiceren, reviewen en optimaliseren, trending onderwerpen ontdekken en inhaken met nieuwe content, online- & social media-berichten analyseren en direct reageren én je succes meten, bewijzen en vergroten met diepgaande rapportages en dashboards. SERA helpt je met de implementatie en training van deze tool en helpt je er het beste van te maken.

Ontdek de mogelijkheden van Coosto >

 

Waar we
trots op zijn

 
Snel en overzichtelijk social media management

Snel en overzichtelijk social media management

Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer

01 / Marketing & Design
80 sollicitanten door tactische wervingscampagne

80 sollicitanten door tactische wervingscampagne

Froot

02 / Marketing & Design
Bij de GAMMA kom je goed uit de verf als werknemer

Bij de GAMMA kom je goed uit de verf als werknemer

GAMMA

03 / Marketing & Design

Diensten en Specialismen

01   / Gerelateerde
Diensten en Specialismen

Lead Generation

Lead Generation

Passende lead generation-campagnes waarmee jouw salesfunnel constant gevuld wordt met nieuwe, waardevolle leads én meer klanten.

Lees meer
Conversieoptimalisatie

Conversieoptimalisatie

Gebruiksvriendelijke flows die conversies stimuleren, return on investment verhogen en het vertrouwen winnen van jouw klant.

Lees meer
SEO & SEA

SEO & SEA

Effectieve optimalisatie- en advertentiestrategieën waarmee jouw bedrijf vindbaar wordt en een stapje voor heeft op de concurrentie.

Lees meer
E-mail & marketing automation

E-mail & marketing automation

Geautomatiseerde multi-channel marketingcampagnes die loyaliteit verhogen en klanten prikkelen in het aankoopproces.

Lees meer
Social Media

Social Media

Effectieve strategieën, advertenties en optimalisaties om de betrokkenheid te vergroten en nieuwe doelgroepen te bereiken.

Lees meer
Contentmarketing

Contentmarketing

Een sterke combinatie van tekst, foto en video zodat jouw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient.

Lees meer

Neem
Contact op

Hongerig om in een nieuw project te bijten? Wij jagen graag met je mee. Neem rechtstreeks contact op met onze afdelingen via +31 172 473 430 of info@sera.nl   

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics