Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Datagedreven
Conversieoptimalisatie

Bewezen optimalisaties voor écht resultaat

Meer conversies uit jouw website of webshop halen - wie wil dat nou niet? Maar hoe weet je wat voor jou gaat werken? Met de juiste conversieoptimalisaties kun je vertrouwen winnen, drempels wegnemen en de gebruiksvriendelijkheid verbeteren. SERA verzamelt data, analyseert, adviseert én test welke optimalisaties jou het maximale resultaat opleveren. 

Bij ons gaat speciale aandacht uit naar het in kaart brengen van de customer journey. Weten hoe jouw doelgroep door de website gaat is namelijk essentieel voor het realiseren van een optimale klantbeleving. We achterhalen welke drempels ze in het aankoopproces tegenkomen en welke frustaties ze hebben. We analyseren constant welke elementen het minste opleveren en de meeste aandacht verdienen. Met tekstuele aanpassingen, design aanpassingen of technische aanpassingen toveren we deze elementen om, nadat ze in een A/B-test hun succes hebben bewezen. Hiermee creëren we gebruiksvriendelijke flows die conversies stimuleren, return on investment verhogen en het vertrouwen winnen van jouw klant.

Voordelen

  • A/B-testen voor écht resultaat.
  • Optimale flow voor meer conversie, vertrouwen en een hogere return on investment.
  • Gouden tip: Met onze copywriters, designers en programmeurs ontwerpen en ontwikkelen we direct alle optimalisaties.


Tool
tip:
Visueel inzicht in het gedrag van jouw bezoekers met Hotjar

Wanneer je enkel inzicht hebt in cijfers, heb je een beperkt beeld bij interacties die niet tot een conversie leiden. Met Hotjar heb je een unieke combinatie van analytische tools die je helpen om kwalitatieve data te verzamelen. Zo kun je gebruik maken van heatmaps en recordings, die visueel inzicht geven in waar jouw bezoekers afhaken, waar ze klikken, wat ze lezen en wat ze missen. SERA maakt actief gebruik van deze tool in conversieoptimalisaties of helpt je bij de implementatie en training voor eigen gebruik.

Ontdek de mogelijkheden van Hotjar >

Diensten en Specialismen

01   / Gerelateerde
Diensten en Specialismen

Lead Generation

Lead Generation

Passende lead generation-campagnes waarmee jouw salesfunnel constant gevuld wordt met nieuwe, waardevolle leads én meer klanten.

Lees meer
SEO & SEA

SEO & SEA

Effectieve optimalisatie- en advertentiestrategieën waarmee jouw bedrijf vindbaar wordt en een stapje voor heeft op de concurrentie.

Lees meer
E-mail & marketing automation

E-mail & marketing automation

Geautomatiseerde multi-channel marketingcampagnes die loyaliteit verhogen en klanten prikkelen in het aankoopproces.

Lees meer
Social Media

Social Media

Effectieve strategieën, advertenties en optimalisaties om de betrokkenheid te vergroten en nieuwe doelgroepen te bereiken.

Lees meer
Contentmarketing

Contentmarketing

Een sterke combinatie van tekst, foto en video zodat jouw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient.

Lees meer

Neem
Contact op

Hongerig om in een nieuw project te bijten? Wij jagen graag met je mee. Neem rechtstreeks contact op met onze afdelingen via +31 172 473 430 of info@sera.nl   

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics