Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

E-mailmarketing
& Marketing Automation

Conversie en loyaliteit met relevante content

De wekelijkse nieuwsbrief, productaanbevelingen, promoties, verjaardagswensen, de bevestiging van een bestelling – de mogelijkheden van e-mailmarketing en marketing automation zijn eindeloos. Het zijn dan ook uitstekende middelen om de loyaliteit te verhogen, (potentiële) klanten te prikkelen in het aankoopproces en jouw doelgroep te voorzien van relevante content. SERA ontwikkelt, implementeert én automatiseert multi-channel marketingcampagnes die bij jouw bedrijf passen.

We brengen de volledige customer journey van jouw klanten in kaart, zodat we precies weten welke stappen een klant doorloopt om tot een aankoop te komen. We achterhalen waar ze afhaken in het proces, wanneer ze de meeste behoefte hebben aan aanvullende communicatie en hoe we ze kunnen stimuleren tot een herhaalbezoek of -aankoop. We creëren pakkende (automatische) campagnes met relevante content, die op het juiste moment bij de juiste persoon binnenkomen. Hiermee genereren we een verhoging van het aantal (online) conversies, marketingprestaties en een verbetering van de samenwerking tussen sales en marketing.

Voordelen

  • Verhoging van loyaliteit, conversies én marketingprestaties.
  • Betere samenwerking tussen marketing en sales.
  • Gouden tip: Met ons vaste team van programmeurs kunnen wij alles aan elkaar koppelen, om voor jouw bedrijf de optimale marketing automation flows te ontwikkelen.


Tool
tip:
Spotler maakt e-mailmarketing makkelijker

Spotler is e-mailmarketing en -automation software die marketeers en communicatieprofessionals meer marketing-power geeft. Dus niet oneindig veel functies in de software, maar functies die echt gebruikt worden en die makkelijk en snel toe te passen zijn. Met Spotler maak je zelf snel en gemakkelijk e-mail nieuwsbrieven, webformulieren, enquêtes, landingspagina’s, A/B-splittesten en automatische (event-triggered) campagnes. SERA maakt actief gebruik van deze tool en helpt jou met de implementatie en training voor eigen gebruik.

Ontdek de mogelijkheden van Spotler >

 Waar we
trots op zijn


Verhaallijn en karakters in de marketingflow

Verhaallijn en karakters in de marketingflow

Sportbedrijf Drachten

01 / Marketing, Software & Design
Automatische communicatie over abonnementen

Automatische communicatie over abonnementen

On Campus

02 / Marketing, Software & Design
Een samenhangende flow voor drie zwembaden

Een samenhangende flow voor drie zwembaden

Gemeente Meierijstad

03 / Software, Marketing & Design

Diensten en Specialismen

01   / Gerelateerde
Diensten en Specialismen

Lead Generation

Lead Generation

Passende lead generation-campagnes waarmee jouw salesfunnel constant gevuld wordt met nieuwe, waardevolle leads én meer klanten.

Lees meer
Conversieoptimalisatie

Conversieoptimalisatie

Gebruiksvriendelijke flows die conversies stimuleren, return on investment verhogen en het vertrouwen winnen van jouw klant.

Lees meer
SEO & SEA

SEO & SEA

Effectieve optimalisatie- en advertentiestrategieën waarmee jouw bedrijf vindbaar wordt en een stapje voor heeft op de concurrentie.

Lees meer
Social Media

Social Media

Effectieve strategieën, advertenties en optimalisaties om de betrokkenheid te vergroten en nieuwe doelgroepen te bereiken.

Lees meer
Contentmarketing

Contentmarketing

Een sterke combinatie van tekst, foto en video zodat jouw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient.

Lees meer

Neem
Contact op

Hongerig om in een nieuw project te bijten? Wij jagen graag met je mee. Neem rechtstreeks contact op met onze afdelingen via +31 172 473 430 of info@sera.nl   

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics