Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Het ontwikkelings perspectiefplan

Vind je het binnen jouw school lastig om de groei en ontwikkeling van leerlingen overzichtelijk en efficiënt bij te houden? Maak kennis met het ontwikkelingsperspectiefplan van SERA.

Verbeterd inzicht, minder tijd en moeite

Ervaar je problemen met het netjes bijhouden van het ontwikkelingsperspectiefplan van jouw leerlingen? Zou je dit graag in één overzichtelijk en efficiënt systeem willen hebben? Maak kennis met het OntwikkelingsPerspectiefPlan van SERA, een levend document dat meegroeit met jouw leerlingen.

De ontwikkeling van leerlingen is ontzettend belangrijk. Toch komt het nog regelmatig voor dat scholen moeite ervaren met het vastleggen en overzichtelijk bijhouden van de (individuele) ontwikkeling van hun leerlingen. Vaak komt dit doordat het bijhouden hiervan te veel tijd en moeite kost voor de docenten, die het op dit moment al zwaar genoeg hebben door het lerarentekort. SERA heeft vanuit de praktijk slimme en efficiënte software ontwikkeld.

Alles in één systeem

In het OntwikkelingsPerspectiefPlan kun je alle stappen tijdens het ontwikkelingsproces van jouw leerlingen bijhouden. En dat in één gebruiksvriendelijk en overzichtelijk registratie- en archiveringssysteem. Dit levende document kan gedurende de gehele schoolloopbaan gebruikt worden. Afgaande op specifieke situaties in de (leer)omgeving kan SERA maatwerk leveren binnen de applicatie. Zo kunnen docenten op een efficiënte manier tóch hun leerlingen individueel begeleiden, zonder dat het al te veel tijd en moeite kost.

Voordelen van het OPP

  • Inzicht in de ontwikkelhistorie van leerlingen
  • Automatisch digitaal documenten delen met ouder, verzorger of voogd
  • Op 1 pagina alle invoer en administratie
  • Ondertekenen op afstand door ouders, verzorgers en voogden
  • Gegevenskoppeling met ParnasSys
  • Rollen en rechten voor leerkracht, gedragswetenschapper en administrator
  • Inloggen met Microsoft of eigen account
  • Geschikt voor mobiele apparaten
  • SERA is een servicegerichte organisatie die graag met je meedenkt

Gratis demo
& Brochure

Besparen met slimme software? Neem een digitale duik in onze software en ontdek de mogelijkheden. Ons team staat voor je klaar.

Neem
Contact op

Hongerig om in een nieuw project te bijten? Wij jagen graag met je mee. Neem rechtstreeks contact op met onze afdelingen via +31 172 473 430 of info@sera.nl   

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics