Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Inzichtelijke
Business Analytics

Bedrijfsbeslissingen op basis van data

Inzicht in resultaten en processen; het is onmisbaar in de dagelijkse bedrijfsvoering. Maar hoe pak je dat aan? Met de inzet van diverse tools en rapportages creëer je een stevige basis voor het verhogen van omzet en breng je persooneelsprestaties in beeld. SERA ondersteunt en implementeert diverse Business Analytics zodat jij datagestuurde beslissingen kunt nemen.

Samen brengen we in kaart welke data jouw bedrijf nodig heeft en welke technologieën hier het beste op aansluiten. Met een combinatie van analyse, dataverzameling, datavisualisatie, datatools en -infrastructuur ontwikkelen we begrijpelijke dashboards (Business Intelligence). Hiermee kan jij direct veranderingen teweeg brengen, inefficiënties wegnemen en snel bewegen in een snel veranderende markt.

Voordelen

  • Geen gestoei met rommelige data, maar eenvoudig inzicht op de juiste plekken.
  • Overzichtelijke dashboards met Microsoft Power BI.
  • Gouden tip: Zorg dat je klaar bent voor de toekomst en automatiseer je volledige verkoopproces.

 

Diensten en Specialismen

01   / Gerelateerde
Diensten en Specialismen

Websites & Webshops

Websites & Webshops

Professionele alles-in-een websites waarmee jij nieuwe leads en meer terugkerende klanten genereert en jouw commerciële doelen behaalt.  

Lees meer
Automatisering

Automatisering

Strategische automatiseringsprocessen voor het verhogen van de kwaliteit en productiviteit van jouw team.

Lees meer
Bedrijfsadministratie

Bedrijfsadministratie

Gepersonaliseerd ERP-systeem voor het maximaliseren van productiviteit, kostenverlaging en vergroting van klantgerichtheid.

Lees meer
Wordpress websites

Wordpress websites

Gebruiksvriendelijke WordPress websites met talloze mogelijkheden, flexibiliteit bij aanpassingen en goede vindbaarheid op Google.

Lees meer

Neem
Contact op

Hongerig om in een nieuw project te bijten? Wij jagen graag met je mee. Neem rechtstreeks contact op met onze afdelingen via +31 172 473 430 of info@sera.nl   

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics