Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Recreatiesoftware
SERA Dataduiker

Verlopen de processen binnen jouw organisatie nog niet gestroomlijnd? Maak kennis met SERA Dataduiker, jouw partner voor efficiënte zwembad-, recreatie- en verhuursoftware.

 • Alle systemen komen samen in één compleet pakket
 • Gebruiksvriendelijk voor jou én jouw medewerkers
 • Verbeterde dienstverlening door selfservice
 • Voortdurende innovatie & ontwikkeling

Plan een demo in

Recreatiesoftware
SERA Dataduiker

 

Voor gemeenten

Voor gemeenten

Beheer van zwembaden en verhuur regel je vanuit één overzichtelijk systeem

Voor zwembaden

Voor zwembaden

Eén of meerdere zwembaden beheren vanuit één overzichtelijk systeem

Voor sportbedrijven

Voor sportbedrijven

Compleet pakket om jouw accommodaties te verhuren

Voor sportcampussen

Voor sportcampussen

De processen binnen jouw sportcampus moeiteloos stroomlijnen

 

 

Partners waar wij
op bouwen

PAY
PASS toegangssystemen
IT otpion
Spotler
 

 

mogelijkheden

01   / Dataduiker
mogelijkheden

Leerlingvolgsysteem

Leerlingvolgsysteem

Kassasysteem

Kassasysteem

Online ticketverkoop

Online ticketverkoop

Planning & verhuur

Planning & verhuur

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Administratie

Administratie

Statistieken

Statistieken

Marketing Automation

Marketing Automation

Toegangsbeheer

Toegangsbeheer

Dataduiker websites

Dataduiker websites

Online vindbaarheid

Online vindbaarheid

Mascotte & zwempaspoort

Mascotte & zwempaspoort

Nieuw bij
SERA Dataduiker

Nieuw bij
SERA Dataduiker

Het Managementinformatie Platform (MIP) 

Met deze nieuwe module van SERA Dataduiker benut je de kracht van jouw data op een manier die bij jou past. Het Managementinformatie Platform (MIP) van SERA Dataduiker is beschikbaar in 3 pakketten: 

 • Standaard MIP: Dé basis voor jouw datagestuurde succes
 • Geavanceerd MIP: Duik dieper in je data
 • Expert MIP: Jouw data, jouw regels

Bekijk de pakketten

Een duurzame
relatie

Vertrouwen, openheid en wederzijds respect. Dit zijn voor ons niet zomaar woorden. Het zijn de fundamenten waarop we de langdurige relaties met onze klanten bouwen. En daar sluit ons product SERA Dataduiker naadloos op aan.

 • Geen verrassingen door een transparante kostenstructuur
 • Implementatie door consultants bij jou op locatie
 • Uitgebreide trainingen voor jouw werknemers
 • 24/7 service & support
 • Functionele en strategische gebruikersraden

Een duurzame
relatie

 

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over onze recreatiesoftware SERA Dataduiker.

Recreatiesoftware is software bedoeld voor organisaties in de recreatiebranche, variërend van een op zichzelf staand zwembad tot een omvangrijk recreatieoord en grote sportbedrijven.

Het Dataduiker pakket is een op maat gemaakte softwareoplossing, waarbij je zelf kunt kiezen welke modules je wil gebruiken. Dit kan variëren van Toegangscontrole en een Kassasysteem tot aan het Leerlingvolgsysteem en Planning & verhuur. Het stelt jou in staat om een pakket samen te stellen dat perfect aansluit bij de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Nee, je hoeft niet alle modules binnen SERA Dataduiker af te nemen. Ons softwarepakket is flexibel instelbaar. Dit betekent dat je alleen de modules kunt kiezen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Hierdoor heb jij de vrijheid om het systeem in te richten op jouw bedrijfsprocessen en aan te passen aan de groei en veranderingen binnen jouw organisatie.

SERA Dataduiker is speciaal ontwikkeld voor zwembaden, gemeenten, sportbedrijven en sportcampussen die op zoek zijn naar een geïntegreerde oplossing om hun operationele processen te stroomlijnen. Het systeem biedt de tools die nodig zijn jouw bedrijfsprocessen efficiënter in te richten en jouw klantenservice te verbeteren.

SERA Dataduiker biedt één systeem, zonder gedoe. Dit vermindert jouw administratieve lasten, verbetert de klanttevredenheid en zorgt voor een efficiëntere bedrijfsvoering. Zo houd jij tijd over voor de zaken die écht belangrijk zijn.

Je kunt vrijblijvend een demo aanvragen. Tijdens de demo ervaar je hoe het is om te werken met SERA Dataduiker. Je kunt ook de cases op onze website bekijken om een idee te krijgen hoe andere organisaties met SERA Dataduiker werken en wat het hen heeft opgeleverd.

Nee, SERA Dataduiker verzorgt zelf geen hardware. Echter, we hebben wel goede samenwerkingen met partners die gespecialiseerd zijn in het leveren van hardware. Zo heb jij altijd toegang tot de beste hardware oplossingen die naadloos integreren met onze software.

De overgang naar SERA Dataduiker systeem duurt minimaal 3 maanden. De exacte duur hangt af van de modules die je in gebruik wil gaan nemen en de specifieke behoeften van jouw organisatie. Je kunt daarom altijd rekenen op een implementatieplan op maat om te zorgen voor een soepele overgang.

De implementatie van SERA Dataduiker wordt verzorgd door onze ervaren consultants. Samen met jou doorlopen ze het hele implementatieproces. Hierbij wordt alles zorgvuldig afgestemd op jouw bedrijfsvoering. Daarnaast bieden we trainingen op locatie aan voor de modules die jij in gebruik neemt. Zo zorgen we ervoor dat jouw team volledig voorbereid is op het gebruik van het nieuwe systeem.

Nee, de prijs van SERA Dataduiker is niet afhankelijk van het aantal gebruikers van het systeem. Je kunt zoveel gebruikers toelaten tot het systeem als jij wil, zonder dat dit invloed heeft op de prijs. Dit maakt het systeem schaalbaar en toegankelijk voor zwembaden, sportbedrijven en gemeenten van elke grootte.

ANDERE VRAAG?

Neem vrijblijvend contact op
afbeelding contactpersoon

 

 

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics