Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Cursus

Wegwijs in Google Analytics 4

Duik samen met SERA in de wereld van Google Analytics 4

In de cursus ‘Google Analytics 4’ gaan we in op alle nieuwe ontwikkelingen en werkwijzen binnen Google Analytics 4, de vernieuwde data analyse tool van Google. Zijn voorloper, Universal Analytics, zal vanaf 1 juli 2023 geen gegevens meer verwerken. Om ervoor te zorgen dat jij ook ná 1 juli 2023 belangrijke data kunt inzien van jouw organisatie, is het van belang dat jij weet hoe je om moet gaan met Google Analytics 4.

Maar zelf het wiel uitvinden is een uitdaging én neemt kostbare tijd in beslag. Tijdens de cursus ‘Google Analytics 4’ brengen we jou daarom alles bij over de nieuwe manier van data meten, gebruiken en analyseren in Google Analytics 4. De cursus bestaat uit twee trainingen, waarin het leren omgaan met deze nieuwe tool centraal staat. Het zal daarom een combinatie zijn van diepgaande informatie en interactieve momenten. Hierdoor verbreed jij gegarandeerd jouw kennis over Google Analytics 4. Om aan de cursus deel te nemen is een actieve Google Analytics 4 property van belang. Heb je dit nog niet? Geef dat onder in het formulier aan. 

Resultaat:

  • Je kent alle trends & ontwikkelingen dankzij onze gratis whitepaper, die je altijd kan raadplegen;
  • Je weet hoe je rapporten bekijkt & analyseert;
  • Je weet hoe je een maatwerkrapporten inricht;
  • Je kan achterhalen hoe jouw klanten tot aankoop overgaan en waar potentiële klanten afhaken op jouw website;
  • Je hebt de handvatten om jouw Google Analytics 4 property te analyseren en te optimaliseren.

Voor wie?

De training ‘Google Analytics 4’ is bedoeld voor iedere medewerker die zich bezighoudt met marketing werkzaamheden en/of meer wil leren over de implementatie van Google Analytics 4.

Docent

Docent Google Analytics 4

Steven Holthuijsen steven@sera.nl +31 172 473 430 Neem contact op
afbeelding contactpersoon

Docent Google Analytics 4

Timo de Graaf timo@sera.nl +31 172 473 430 Neem contact op
afbeelding contactpersoon

Praktische informatie

Momenteel zijn er geen openbare trainingen gepland. Wil je graag aan de slag met Google Analytics 4? Wil je meer diepgang? Of wil je de training met meerdere collega’s volgen? Neem contact met ons op voor een maatwerk training bij jou op locatie.

Ja, ik wil een maatwerk training >

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics