Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Stadstheater Zoetermeer

Van concept naar complete vormgeving

Stadstheater Zoetermeer was op zoek naar een sterke vormgever die snel en prettig werkt. Na een goed gesprek met Netwerk Zoetermeer kwamen zij bij SERA terecht. Wat begon met het bedenken van een overkoepelend concept groeide al snel uit tot een complete samenwerking. Wat maakt SERA precies?

  • Overkoepelend concept voor het hele theater.
  • Diverse signing op locatie.
  • Allerlei soorten drukwerk: posters, programmaboekjes, print advertenties, tickets en menukaarten.

Overkoepelend concept voor het hele theater

Hoe ga je in 1 zin vertellen wie je als bedrijf écht bent? Hoe zeg je dat op een onderscheidende manier? Na kennis gemaakt te hebben met Stadstheater Zoetermeer, hebben wij ons over deze gedachten gebogen en zijn we met de passende conceptgedachte ‘Leverancier van mooie momenten’ gekomen. Bij Stadstheater Zoetermeer ontvangen ze graag gasten om deze een leuke avond te geven, een avond met een blijvende herinnering… mooie momenten. In ‘mooie momenten’ zit emotie. Emoties vertalen zich weer naar een reactie, bijvoorbeeld schateren van het lachen en kippenvel krijgen. Om verdieping te geven aan die mooie momenten gebruiken we in de uitingen verschillende kreten als ‘Kippenvel bij’, ‘Sprakeloos bij’, etc.

SERA-website-1296pxbreed-Stadstheater-1.png

Allerlei soorten drukwerk

De conceptgedachte hebben we vertaald in verschillende communicatie-uitingen, zoals een serie posters die op de Centercom-borden langs de wegen in Zoetermeer hangen.

SERA-website-1296pxbreed-Stadstheater-2.png

Daarnaast hebben we diverse posters gemaakt voor in en om het theater; voor op de toilet-deuren bij diverse horecagelegenheden, flyers, folders en meer.

SERA-website-1296pxbreed-Stadstheater-3.png

Wintercampagne

Tijdens de coronaperiode miste iedereen toch wel de mooie momenten met elkaar; de avondjes op stap met vrienden of familie. Om mensen weer een beetje op te vrolijken, wilde Stadstheater Zoetermeer een winactie houden. Wij mochten aan de slag om deze winactie op een leuke manier vorm te geven, passend in de huisstijl. We hebben er posters, social media posts en website banners voor gemaakt.

SERA-website-1296pxbreed-Stadstheater-4.png

STAGE

Naast de mooie momenten die bij de voorstellingen worden beleefd, wil Stadstheater Zoetermeer dat de gast ook mooie momenten beleeft in hun restaurant: STAGE. Dit restaurant heeft zijn eigen huisstijl. Hier mogen we diverse menukaarten, posters en siging voor maken.

SERA-website-1296pxbreed-Stadstheater-5.pngGrafisch ontwerper, SERA Business Design

"Stadstheater Zoetermeer zit bij mij om de hoek. Iedere keer als ik er langsrijd, denk ik: 'Yes, wat leuk dat we deze klant hebben!' "

- Fabiënne Fransen

Grafisch ontwerper, SERA Business DesignVragen over deze case?

We zouden uren over deze uitdagende case kunnen vertellen, maar dan zou deze pagina veel te lang worden. Mocht je nog vragen hebben over deze case, dan kun je contact met ons opnemen. We vertellen je graag alles wat je wilt weten!

 

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics