Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Toegangs
controle

Vinden er in jouw accommodatie diverse activiteiten plaats op verschillende tijdstippen? Dan is het wenselijk om al jouw bezoekers snel en betrouwbaar toegang te verlenen. Dit is mogelijk met de module Toegangscontrole van SERA Dataduiker.

  • Controle over wie toegang krijgt tot jouw accommodaties
  • Zelfstandig naar binnen met een elektronisch toegangsmiddel
  • Altijd realtime inzicht in bezoekersstatistieken
  • Stem de applicatie volledig af op jouw huisstijl

Plan een demo in

Toegangs
controle

Bezoekers veilig en efficiënt toegang verlenen

De toegang tot jouw accommodaties regel je moeiteloos met de Toegangsmodule van SERA Dataduiker. Elektronische toegangsmiddelen zoals QR-codes, barcodes of pasjes openen de deur voor zowel jouw bezoekers als jouw personeel. En door een koppeling met het Kassasysteem van SERA Dataduiker, worden uitzonderingen voor dagen, tijden, abonnementen, personeel en vakanties automatisch verwerkt.

Met de module Toegangscontrole weet je bovendien altijd hoeveel bezoekers er in jouw accommodaties aanwezig zijn. Je hebt niet alleen inzicht in het aantal bezoekers per maand of per dag, maar ook per uur en zelfs per minuut. Deze realtime inzichten in bezoekersstatistieken maken het ook mogelijk om tussentijds extra tickets te verkopen op basis van uitgangsregistratie.

 

Een voorbeeld uit de praktijk

Ontdek hoe SERA Dataduiker een organisatie zoals die van jou heeft geholpen met de toegangscontrole.

 

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over onze module Toegangscontrole.

Ja, het is mogelijk om de toegangspoorten te personaliseren met de module Toegangscontrole van SERA Dataduiker. We kunnen de toegangspoorten volledig afstemmen op jouw wensen en behoeften. Van nieuwe toegangspoorten inbouwen en jouw huidige hardware ombouwen tot het afstemmen van de applicatie op jouw huisstijl en jouw toegangspoorten voorzien van reclamemogelijkheden en berichtgeving op LCD-scherm.

De module Toegangsmodule van SERA Dataduiker bespaart jou tijd en kosten, biedt jou gedetailleerde bezoekersstatistieken en voorkomt zowel menselijke fouten als discussies. Er is namelijk geen tussenkomst van personeel nodig en je weet altijd precies wie er binnen is of is geweest.

Ja, wanneer bezoekers van jouw accommodatie gebruikmaken van een elektronisch toegangsmiddel, controleert het systeem automatisch hun huidige tegoed. Dit betekent dat bezoekers direct kunnen zien hoeveel tegoed ze nog hebben.

ANDERE VRAAG?

Neem vrijblijvend contact op
afbeelding contactpersoon

 

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics