Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Netwerk Zoetermeer

Designs voor een nieuw tijdperk

Netwerk Zoetermeer is dé businessclub van regio Zoetermeer en omgeving. Toen zij een nieuw business magazine voor Zoetermeer gingen ontwikkelen, hoorde daar natuurlijk een nieuwe look en feel bij. Dat kun je wel aan onze creatieve designers overlaten. Wat deed SERA precies?

  • Uitwerken van pitch opdracht.
  • Moderne vertaalslag van alle rubrieken.
  • Vormgeving, naam & logo van het magazine & diverse businessclub events.
  • Meedenken over de thema's van de edities.

Een nieuwe look and feel voor het magazine

Met de fusie van de Raad Voor Ondernemend Zoetermeer en de Floravontuur Businessclub brak een nieuw tijdperk aan. Netwerk Zoetermeer was geboren. Voor deze nieuwe club wilden ze fris beginnen met een nieuw magazine. Deze opdracht hebben we door middel van een pitch, waar diverse leden van de businessclub voor uitgenodigd waren, binnen gehaald. De naam, het logo en de gehele stijl van LINK Zoetermeer zijn in samenwerking met onze designers bedacht. 

SERA-website-1296pxbreed-NetwerkZoetermeer-1.png

Van meedenken, naar samenwerken

Door goed mee te denken en de leuke samenwerking kregen we van Netwerk Zoetermeer daarna ook de kans om meerdere projecten op te pakken, denk aan: jaarverslagen, animaties voor social media, uitnodigingen en het ontwerp van de jongerentak binnen de Businessclub: NZ Young.

Ook voor diverse evenementen mochten we meedenken. Zo hebben we logo’s van diverse evenementen zoals Bevrijdingsfestival Zoetermeer, Klassiek Zoetermeer, UITParade Zoetermeer, Wandeltocht Zoetermeer, Culinair Zoetermeer, Halloweenkermis Zoetermeer en de Adventure Run Zoetermeer in één stijl gemaakt, afgeleid van het logo van Netwerk Zoetermeer.

netwerk_zoetermeer_evenementen.png

De evenementen hadden niet enkel een logo nodig, maar moesten ook zichtbaar zijn. Hiervoor hebben we diverse animaties mogen maken die op de social media-kanalen verspreid werden; flyers, signing en posters die langs de weg door de hele stad hingen.

netwerk_zoetermeer_uitingen.png

© Alina Krasieva

netwerk_zoetermeer_superhero.pngGrafisch ontwerper, SERA Business Design

“Als Zoetermeerder is het prachtig om mee te mogen werken aan een project dat jouw stad ten goede komt. Elke ochtend als ik naar mijn werk rijd, zie ik wel iets wat ik gemaakt heb en ben ik weer even trots op ‘mijn’ Zoetermeer.”

- Fabiënne Fransen

Grafisch ontwerper, SERA Business DesignVragen over deze case?

We zouden uren over deze uitdagende case kunnen vertellen, maar dan zou deze pagina veel te lang worden. Mocht je nog vragen hebben over deze case, dan kun je contact met ons opnemen. We vertellen je graag alles wat je wilt weten!

 

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics