Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Kassa
systeem

Stel je voor: een kassasysteem dat niet alleen intuïtief is, maar ook perfect aansluit bij de behoeften van jouw organisatie. Het Kassasysteem van SERA Dataduiker is ontworpen om jouw dagelijkse werkzaamheden zo eenvoudig mogelijk te maken.

  • Eenvoudig bedienbaar door een gebruiksvriendelijke interface
  • Een breed scala aan betaalmogelijkheden
  • Aansturen op verschillende bonprinters
  • Snelle, onbemande verkoop via de kiosk

Plan een demo in

Kassa
systeem

Efficiëntie bij de kassa

Met het Kassasysteem van SERA Dataduiker bedien je de kassa moeiteloos, ook op drukke momenten. Zo is het verkopen van tickets, producten en abonnementen snel geregeld. Het is zelfs mogelijk om direct via de kassa producten te verkopen die aan een cursist of activiteitsgroep gekoppeld moeten worden. Betaalt een bezoeker liever later? Dan plaats je de bestelling op naam of op tafel. Zo creëer je een gestroomlijnde ervaring, zowel voor jou als voor jouw klanten.

Snelle, onbemande verkoop via de Kiosk

Aanvullend op het Kassasysteem kun je ook kiezen voor een Kiosk van SERA Dataduiker. De Kiosk is een ticket- en betaalzuil die jouw personeel ondersteunt door routineverkopen te automatiseren. Bezoekers kopen hier direct hun entreebewijzen, bestellen producten of waarderen hun abonnement op. Hun bestelling rekenen ze vervolgens direct af met pin.

Met de Kiosk transformeer je de entree van jouw zwembad of sportbedrijf in een snel, onbemand verkooppunt. Dit extra verkooppunt vermindert wachtrijen en stimuleert cross- en upselling, zonder dat je extra personeelskosten maakt. Hierdoor krijgen kassamedewerkers meer tijd om jouw bezoekers van dienst te zijn, wat de klanttevredenheid verhoogt.

 

Een voorbeeld uit de praktijk

Ontdek hoe SERA Dataduiker een organisatie zoals die van jou heeft geholpen met het kassasysteem.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over ons Kassasysteem.

Als jouw zwembad of sportbedrijf beschikt over een horecapunt zoals een kantine, restaurant en/of keuken, dan biedt het Kassasysteem van SERA Dataduiker hier voldoende mogelijkheden voor. Van een flexibel in te richten tafelplan, samengestelde artikelen en gesplitst betalen tot bestellingen sturen naar de keuken of bar.

Het Kassasysteem van SERA Dataduiker biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden. De volgende betaalmethodes zijn beschikbaar: contant, pin, stadspassen, tegoeden, op rekening of zelfs op naam.

Het Kassasysteem van SERA Dataduiker is uitgerust met een zeer flexibel abonnementssysteem dat ontworpen is om een breed scala aan abonnementsopties te ondersteunen. Het systeem maakt automatische kortingsberekeningen mogelijk, waardoor het eenvoudig is om promoties en kortingen toe te passen op basis van de criteria die je instelt. Daarnaast ondersteunt het verkoop op naam, wachtlijstcontroles, periodieke leskaarten, zomerabonnementen, Jeugdsportfondsen en meer.

Het Kassasysteem van SERA Dataduiker biedt volledige ondersteuning voor een breed scala aan paslezers, barcodescanners en bonprinters. Dit werkt volgens het plug & play-principe: na het verbinden van de paslezer, barcodescanner en/of bonprinter kun je direct aan de slag, zonder dat je instellingen aan hoeft te passen. Hierdoor is het Kassasysteem van SERA Dataduiker niet alleen gebruiksvriendelijk voor jouw personeel, maar verhoogt het ook de professionaliteit en snelheid van de dienstverlening aan jouw bezoekers.

ANDERE VRAAG?

Neem vrijblijvend contact op
afbeelding contactpersoon

 

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics