Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Managementinformatie
Platform (MIP)

Wil jij datagedreven beslissingen maken voor jouw organisatie? Met het Managementinformatie Platform (MIP) van SERA Dataduiker benut je de kracht van jouw data op een manier die bij jou past. Verkrijg diepgaande inzichten, ontdek nieuwe mogelijkheden en stimuleer de groei van jouw organisatie.

  • Beheer en analyseer data op een flexibele en efficiënte manier
  • Selfservice: jij bepaalt zelf welke gegevens je combineert in een rapport
  • Maak strategische beslissingen op basis van nauwkeurige en realtime data
  • Ingesteld om mee te groeien met de ambitie van jouw organisatie

Plan een demo in

Managementinformatie
Platform (MIP)

Krijg optimale grip op jouw organisatie

Het Managementinformatie Platform (MIP) van SERA Dataduiker is beschikbaar in 3 pakketten: een Standaard MIP, Geavanceerd MIP of een Expert MIP. Welk pakket past bij jouw organisatie?

Goed om te weten: de infrastructuur van het MIP is op basis van Microsoft Azure. Hierbij vormt het Standaard MIP de basis voor het Geavanceerde MIP en het Expert MIP. Dit betekent dat je schaalbaar en veilig kunt groeien zonder je zorgen te maken over het opnieuw opbouwen van het platform.

Standaard
MIP

Dé basis voor jouw datagestuurde succes
Het Standaard MIP is de perfecte keuze voor organisaties die op zoek zijn naar een eenvoudige, maar krachtige oplossing. Het Standaard MIP biedt niet alleen toegang tot een reeks standaard templates, maar stelt gebruikers ook in staat om te profiteren van de continue uitbreiding van templates voor standaardrapportages.

Kom meer te weten over het Standaard MIP

Standaard
MIP

Geavanceerd
MIP

Duik dieper in je data
Het Geavanceerde MIP is geschikt voor organisaties die streven naar een diepgaand inzicht in hun bedrijfsvoering. Het Geavanceerde MIP biedt de mogelijkheid om diverse databronnen te combineren, waardoor gebruikers diepgaandere inzichten van hun organisatie krijgen.

Kom meer te weten over het Geavanceerde MIP

Geavanceerd
MIP

Expert
MIP

Jouw data, jouw regels
Het Expert MIP is bedoeld voor organisaties die een volledig overzicht willen krijgen van hun organisatie. Het Expert MIP biedt toegang tot een eigen maatwerk platform, waar eindeloos veel databronnen op aangesloten kunnen worden.

Kom meer te weten over het Expert MIP

Expert
MIP

Partnerschap
met Danetics

Partnerschap
met Danetics

Voor het Managementinformatie Platform (MIP) van SERA Dataduiker trekken we samen op met onze partner Danetics. Deze partij heeft jarenlange ervaring met het realiseren van dataplatformen. Ze werken samen met grote klanten zoals de ANWB, Boom Uitgevers, FNV, Isero en Menzis. Door groot te denken en klein te beginnen, levert Danetics eenvoudig te begrijpen oplossingen waarmee jij in korte tijd het beste uit jouw data kunt halen.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over ons Managementinformatie Platform (MIP).

In onderstaande tabel hebben we de verschillen tussen de pakketten overzichtelijk voor je in kaart gebracht.

Platte tekst (1).png

Om te bepalen welk pakket van het MIP van SERA Dataduiker het beste bij jouw organisatie past, is het belangrijk om de behoeften en ambities van jouw organisatie duidelijk te hebben.

Zo is het Standaard MIP geschikt voor organisaties die net beginnen met datagedreven besluitvorming of die een eenvoudige, maar krachtige oplossing zoeken. Het Geavanceerde MIP past het beste bij organisaties die de basis onder de knie hebben en klaar zijn voor diepgaandere inzichten in hun bedrijfsvoering. Het Expert MIP is juist ideaal voor organisaties die al ervaring hebben met datagedreven besluitvorming en de volledige controle over hun datamanagement willen hebben.

Als je nog steeds twijfelt over welk pakket het beste bij jouw organisatie past, raden we je aan om een demo in te plannen. Tijdens de demo kun je specifieke vragen stellen en advies krijgen van onze experts, die je kunnen helpen bij het maken van de best mogelijke keuze voor jouw organisatie.

Ja, dit is mogelijk. Mocht je nu kiezen voor het Standaard MIP en in de toekomst besluiten dat het Geavanceerde MIP of het Expert MIP beter past bij de groei of veranderende behoeften van je organisatie, dan is het mogelijk om te switchen naar een ander pakket. Dit is schaalbaar en veilig. De infrastructuur van het Standaard MIP vormt namelijk de basis voor het Geavanceerde MIP en het Expert MIP.

Het MIP van SERA Dataduiker stelt je in staat om data op een flexibele en efficiënte manier te beheren en te analyseren. Door nauwkeurige en realtime data te combineren in rapporten, kun je beter geïnformeerde strategische beslissingen maken die de groei van jouw organisatie stimuleren.

Ja, het MIP van SERA Dataduiker is voorbereid op power automation en power apps. Dit betekent dat je geautomatiseerd berichten kunt versturen vanuit de data en dat je geautomatiseerde klanttevredenheidsonderzoeken of klachtenregistraties kunt implementeren.

Om je op weg te helpen met het MIP van SERA Dataduiker, krijg je standaard een instructiefilmpje met een handleiding.

Wil je graag je weg vinden binnen de standaardrapportages? Neem dan contact op met onze financieel consultant Joris Disseldorp via joris@sera.nl of ​+31 172 473 430. Hij neemt je mee in waar je wat vindt en hoe je jouw data analyseert.

Heb je juist behoefte aan verdieping binnen Microsoft Power BI? Dan staat onze partner Danetics voor je klaar om je te helpen. Neem contact op met onze teamleider consultancy Derek Prins via derek@sera.nl of ​+31 172 473 430.

ANDERE VRAAG?

Neem vrijblijvend contact op
afbeelding contactpersoon

 

 

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics