Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Marketing
automation

Efficiënt én effectief communiceren met jouw bezoekers? Met de module Marketing Automation van SERA Dataduiker verstuur jij tijdige, persoonlijke en relevante berichten. En dat terwijl je de volledige controle behoudt over de inhoud en stijl van de communicatie.

  • Automatische contactmomenten met jouw bezoekers
  • Volledig aanpasbaar met verhaallijnen en zwemlesconcepten
  • Mogelijkheid tot segmenteren van jouw e-mailcommunicatie
  • Volledig AVG-proof

Plan een demo in

Marketing
automation

Efficiënter communiceren met jouw bezoekers

De module Marketing Automation van SERA Dataduiker is een essentiële schakel binnen het automatiseren van jouw bedrijfsprocessen. Dankzij een koppeling tussen 2 externe systemen, worden handelingen in het ene systeem opgevolgd door acties in het andere systeem. Jouw bezoeker ontvangt vervolgens automatisch bericht, geheel in jouw huisstijl.

Deze berichten vormen een belangrijk contactmoment met jouw bezoekers. Op deze manier creëer je verbondenheid met jouw bezoekers, stimuleer je websitebezoeken en genereer je conversies. En niet te vergeten: dankzij geautomatiseerde communicatie krijgen jouw werknemers tijd en ruimte om de service naar jouw bezoekers nog verder te verbeteren.

 

Een voorbeeld uit de praktijk

Ontdek hoe SERA Dataduiker een organisatie zoals die van jou heeft geholpen met marketing automation.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over onze module Marketing Automation.

Zeker, soms helpt een praktijkvoorbeeld om de voordelen van Marketing Automation echt te begrijpen. Laten we een situatie schetsen waarin je een cursist wil informeren dat hij of zij mag afzwemmen. Met behulp van ons systeem, SERA Dataduiker, kun je deze cursist eenvoudig verplaatsen naar de afzwemgroep. Zodra je deze actie uitvoert, neemt het systeem de communicatie van je over door automatisch een bericht te versturen naar de ouder/verzorger met het goede nieuws dat hun kind mag afzwemmen.

Andere voorbeelden van momenten waarop Marketing Automation wordt ingezet: het versturen van een bevestigingsbericht na een registratie, het bevestigen van een inschrijving voor een groep of wachtlijst, het informeren over een wijziging van instructeur, of het sturen van een herinnering wanneer een abonnement bijna verloopt.

Bij SERA Dataduiker staat gebruiksgemak en flexibiliteit voorop. Voor de module Marketing Automation betekent dit dat wij de technische instellingen voor onze rekening nemen. Op deze manier is het systeem perfect afgestemd op jouw behoeften. Zodra dit is geregeld, komt de verantwoordelijkheid bij jou te liggen. Dit betekent dat jij volledige controle hebt over wat je communiceert en hoe vaak je communiceert. Je bent dus niet 'verplicht' om uit het niets honderden mails per dag te automatiseren.

Bij SERA Dataduiker heb je twee opties voor E-mail Marketing Automation software: Brevo of Spotler. Beide systemen hebben hun eigen voor- en nadelen. Het kiezen van de juiste optie hangt samen met de wensen en behoeften van jouw organisatie. Uiteraard kunnen wij je helpen bij jouw keuze. In onze blog over de beste Marketing Automation tools van dit moment , hebben we al een aantal voor- en nadelen op een rijtje gezet.

 

ANDERE VRAAG?

Neem vrijblijvend contact op
afbeelding contactpersoon

 

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics