Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Mascotte
& zwempaspoort

Met de module Mascotte, verhaallijn & zwempaspoort van SERA Dataduiker transformeer je jouw zwemlessen tot een gedenkwaardige ervaring vol met spellen, verbeelding en beloningen. Zo maak je de zwemlessen onvergetelijk voor kinderen en hun ouders/verzorgers.

  • Kinderen leren zwemmen op een leuke, speelse manier
  • Tijdens de zwemlessen sparen kinderen voor stickers in hun zwempaspoort
  • Kies de variant van een mascotte die bij jou past
  • Creëer een complete zwembeleving met het Leerlingvolgsysteem en de Marketing Automation triggers

Plan een demo in

Mascotte
& zwempaspoort

Breng de zwemlessen tot leven

De module Mascotte, verhaallijn & zwempaspoort van SERA Dataduiker heeft alles te maken met het creëren van een onvergetelijke ervaring tijdens de zwemlessen. Samen met jou creëren we een mascotte, verhaallijn en zwempaspoort waarin avontuur centraal staat. Door deze combinatie stellen we jou in staat om een unieke ervaring te creëren voor kinderen en hun ouders. Dit helpt kinderen niet alleen om met plezier naar de zwemlessen te gaan, maar ook om op een speelse manier betrokkenheid te creëren en vertrouwen te winnen.

Het ontwikkelproces

De ontwikkeling van een mascotte, verhaallijn en zwempaspoort zijn nauw met elkaar verweven. Bij SERA Dataduiker vormt de mascotte de basis. Vervolgens stemmen we de verhaallijn af op de mascotte. Hierbij is ook ruimte voor het toevoegen van extra karakters. De mascotte en de verhaallijn gebruiken we daarna als basis voor de ontwikkeling van het zwempaspoort. In het zwempaspoort neemt de mascotte het kind aan de hand mee, van de eerste zwemles tot aan het C-diploma. Dit stemmen we af op de groepen, stappen of niveaus van jouw zwembad.

 

Ontdek de mogelijkheden voor mascottes

Je kiest uit één van de varianten die SERA Dataduiker aanbiedt voor de mascotte. Hierbij is de standaard mascotte de meest basale variant en de volledig nieuwe mascotte de meest uitvoerige variant. Welke mascotte je ook kiest, bij elke variant staat een zo optimaal mogelijke beleving voor zwemleskinderen en hun ouders voorop.

Hieronder bekijk je praktijkvoorbeelden van de drie opties:Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over onze module Mascotte, verhaallijn & zwempaspoort.

Ja, je kunt het creëren van de verhaallijn ook uitbesteden. Bij een volledig nieuwe mascotte is het ook mogelijk om direct een verhaallijn te laten ontwikkelen waarin de nieuwe mascotte centraal staat. In dat geval zullen onze storytelling-specialisten samen met jou kijken wat er in het verhaal verwerkt moet worden. Vervolgens zullen zij het idee uitwerken en zodoende ook samen met jou tot een eindverhaal komen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een standaard verhaallijn met de standaard mascotte.

Ja, we bieden ook de mogelijkheid om jouw huidige verhaallijn te laten herschrijven. Dit gaat vaak gepaard met de herontwikkeling van een al bestaande mascotte.

Ja, we kunnen het zwempaspoort zowel fysiek als digitaal ontwerpen. Zo kan jouw organisatie het zwempaspoort op meerdere kanalen gebruiken en/of verspreiden.

Ja, in principe ontwerpen wij ook de stickers bij het zwempaspoort. Uiteraard hangt dit wel samen met de verhaallijn. Bij 99% van de gevallen zien we echter dat stickers wel terugkomen in de verhaallijn. Het ontwerpen van de stickers verzorgen we dan helemaal van begin tot en met het moment dat het zwempaspoort gedrukt wordt.

Ja, wij maken het zwempaspoort drukklaar en zorgen ervoor dat het zwempaspoort gedrukt wordt. Voor het laten drukken van het zwempaspoort hebben wij diverse contacten die wij in kunnen zetten. Mocht je zelf een partij weten die het kan drukken en doe je het liever daar, dan is dat ook mogelijk. Dan sturen wij het volledige ontwerp drukklaar naar deze partij.

ANDERE VRAAG?

Neem vrijblijvend contact op
afbeelding contactpersoon

 

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics