Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Statistieken
& rapportages

Met inzicht in de resultaten van jouw organisatie ben je in staat om de prestaties te beoordelen en waar nodig verbeteringen door te voeren. Om dat mogelijk te maken, verzamelt de module Statistieken & rapportages informatie uit alle andere modules van SERA Dataduiker.

  • Moeiteloos gegevens meten, verzamelen en exporteren uit de verschillende modules
  • Beschikking over standaard Microsoft Power BI-rapportages
  • Uitgebreide analyses met zicht op managementinformatie, financiële rapportages en dagelijkse aansturing
  • Krijg inzichten voor procesverbeteringen en marketingstrategieën

Plan een demo in

Statistieken
& rapportages

Inzicht in de resultaten van jouw organisatie

Met de module Statistieken & rapportages beschik je over standaard Microsoft Power Bi-rapportages. Hiermee meet, verzamel en exporteer je eenvoudig gegevens voor het opstellen van nauwkeurige rapporten. Deze rapporten geven jou meer inzicht in de verhuurplanning, activiteitsgroepen en journaalposten. Ook anticipeer je handig op piek- en daluren en ontvang je automatische herinneringen voor abonnementen en verjaardagen.

De gegevens in de rapportages zijn volledig en realtime. Dit betekent dat je de statistieken goed kunt gebruiken voor het opstellen van actuele en complete rapportages, procesverbeterplannen en marketingstrategieën. Denk aan het optimaliseren van de personeelsplanning en het bedenken van nieuwe verdienmodellen.

 

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics