Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Toegangs
beheer

Bij het verhuren van jouw accommodaties wil je dat de juiste huurders altijd op het juiste moment toegang hebben tot jouw gebouw of deur. Zo garandeer je veiligheid, zekerheid én gemak. De module Toegangsbeheer van SERA Dataduiker maakt dit mogelijk.

  • Alleen op de benodigde tijden toegang met een elektronisch toegangsmiddel
  • Flexibel koppelen aan diverse toegangssystemen
  • Deuren beheer en monitor je op afstand
  • Altijd inzicht wanneer en waar welk toegangsmiddel is gebruikt

Plan een demo in

Toegangs
beheer

Veiligheid en zekerheid met slimme toegangsmiddelen

Met de module Toegangsbeheer van SERA Dataduiker betreedt de huurder de accommodatie zelfstandig door middel van een elektronisch toegangsmiddel zoals een pincode, pasje, QR-code of gezichtsherkenning. Toegang tot de gehuurde accommodatie is alleen mogelijk gedurende de dag en tijd van de reservering, plus de door jou ingegeven duur voorafgaand aan én na het verhuurmoment.

Als beheerder heb je toegang tot een tool die je de flexibiliteit biedt om het slot op afstand te bedienen. Je kunt het slot voor een ingestelde periode geopend houden, eenmalig ontgrendelen of helemaal sluiten. Wil de huurder het slot juist permanent geopend houden gedurende de huurtijd, bijvoorbeeld vanwege een openbare inloopavond? Dan heb jij als beheerder de mogelijkheid om dit te autoriseren.

 

Een voorbeeld uit de praktijk

Ontdek hoe SERA Dataduiker een organisaties zoals die van jou heeft geholpen met toegangsbeheer. 

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over onze module Toegangsbeheer.

Het kan voorkomen dat een huurder zijn pincode is vergeten of zijn pasje is kwijtgeraakt. Met de module Toegangsbeheer van SERA Dataduiker kun jij als beheerder in zo’n geval snel actie ondernemen. Je blokkeert eenvoudig het verloren elektronische toegangsmiddel en verstrekt daarna een nieuw elektronisch toegangsmiddel aan jouw huurder. Zo houd je ongewenste gasten buiten.

De module Toegangsbeheer van SERA Dataduiker biedt mogelijkheden om de lichtsterkte binnen jouw accommodatie te bepalen, wat bijdraagt aan een duurzaam gebruik van energie. Dit systeem stelt je in staat om de verlichting aan te passen aan de daadwerkelijke behoeften van de huurders, zonder in te leveren op comfort of veiligheid. Door de verlichting slim te beheren en alleen te gebruiken wanneer en waar het nodig is, kun je aanzienlijk besparen op energiekosten en je ecologische voetafdruk verkleinen.

Ja, de module Toegangsbeheer van SERA Dataduiker biedt de flexibiliteit om deuren voor een ingestelde periode geopend te houden. Dit is bijzonder handig voor evenementen zoals openbare inloopavonden of wanneer er een continue stroom van mensen verwacht wordt. Als beheerder heb je de controle om het slot eenmalig te ontgrendelen, voor een bepaalde tijd open te houden, of helemaal te sluiten. Dit is afhankelijk van de specifieke behoeften van jouw huurder.

De module Toegangsbeheer van SERA Dataduiker is ontworpen met flexibiliteit in gedachte, waardoor het ook ondersteuning biedt voor gelaagde toegangsmogelijkheden. Dit betekent dat je als beheerder verschillende niveaus van toegang kunt instellen, zoals een loperspas voor verenigingen. Met een dergelijke pas kunnen leden van de vereniging toegang krijgen tot specifieke delen van jouw accommodatie, zonder dat er voor elke gelegenheid individuele toegangsmiddelen nodig zijn.

ANDERE VRAAG?

Neem vrijblijvend contact op
afbeelding contactpersoon

 

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics