Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Dataduiker
websites

Jouw website is meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Het is de plek waar je jouw bezoekers verwelkomt, meeneemt door je aanbod, en direct producten laat kopen. Hoe je jouw website presenteert aan je bezoekers? Dat is aan jou. SERA Dataduiker biedt drie varianten: Dataduiker MIJN-Omgeving, Dataduiker template en Dataduiker maatwerk website.

  • Gebruiksvriendelijke website voor jouw bezoekers
  • Inzicht in wat er op je website gebeurt
  • Boost je online omzet
  • Optimaliseer functionaliteiten en pagina’s

Plan een demo in 

Dataduiker
websites

Kies jouw favoriete template

Bij SERA Dataduiker begint het ontwikkelen van een nieuwe website bij het kiezen van een template.

Je kiest uit één van de drie varianten die SERA Dataduiker ter beschikking heeft. Hierbij is de Dataduiker MIJN-Omgeving de meest basale variant en de Dataduiker maatwerk website de meest uitvoerige variant. Welk template je ook kiest, bij elke variant staat gebruiksgemak voorop, zowel voor jou als voor jouw bezoekers.

Hieronder bekijk je praktijkvoorbeelden van de drie varianten:

Dataduiker
MIJN-Omgeving

De Dataduiker MIJN-Omgeving is een standaardomgeving. Dit betekent dat je geen invloed hebt op het design. Deze variant beschikt over functionaliteiten zoals een rooster en online ticketverkoop.  

Bekijk hoe dit eruitziet bij Sportbedrijf Oosterhout

Dataduiker
MIJN-Omgeving

Dataduiker
template

Met het Dataduiker template krijg je een website met een standaard design, inclusief functionaliteiten zoals een rooster en online ticketverkoop. We passen dit ontwerp volledig aan op jouw huisstijl, zodat het eindresultaat de look & feel van jouw organisatie heeft.

Bekijk het template bij Sportcentrum De Terp

Dataduiker
template

Dataduiker
maatwerk website

Bij de Dataduiker maatwerk website betrekken we onze UX/UI-specialisten. Zo zorgen we ervoor dat het design volledig aansluit bij de identiteit van jouw organisatie. We houden hierbij niet alleen rekening met jouw huisstijl en jouw wensen, maar ook met het gedrag van jouw websitebezoekers. Verder bevat deze variant veel andere functionaliteiten, zoals een vacaturemodule, nieuws, agenda, sub-home, en meer.

Bekijk hoe dit eruitziet bij Sportservice Veenendaal

Dataduiker
maatwerk website

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over onze module Dataduiker websites.

Met een Dataduiker MIJN-Omgeving beschik je over een eenvoudige versie van de roosterweergave en online ticketverkoop. Deze variant biedt jou de mogelijkheid om naar je huidige website te linken, en andersom. De Dataduiker MIJN-Omgeving richt zich namelijk alleen op jouw productaanbod en rooster.

Het Dataduiker template biedt jou de mogelijkheid om de huisstijl van jouw organisatie toe te passen op een standaard design. Op deze manier beschik je over een informatieve website die past bij de uitstraling van jouw organisatie. Verder zitten in deze variant ook functionaliteiten zoals een rooster en een webshop. Het template geeft je dus meer mogelijkheden op het gebied van content en design dan de Dataduiker MIJN-Omgeving.

Een Dataduiker maatwerk website stelt je in staat om actief bij te dragen aan het toekomstige ontwerp van je website. In samenwerking met onze UX/UI-experts doorloop je een designproces waarbij al jouw wensen en behoeften worden besproken. Vervolgens zet onze expert deze wensen en behoeften om in een vernieuwd websitedesign. Hierbij kijken we ook naar de customer journey, ofwel de reis die jouw bezoekers afleggen om tot aankoop van een product over te gaan.

Een Dataduiker maatwerk website biedt jou bovendien een scala aan mogelijkheden, waaronder een sub-home om een locatie te benadrukken met bijbehorende roosters, een module voor vacatures, een nieuws- en agendaoverzicht, en zelfs de optie om binnen je website visueel onderscheid te maken tussen verschillende locaties.

Ja, om gebruik te kunnen maken van SERA Dataduiker, moet je altijd één van de drie varianten kiezen. Zonder één van deze drie varianten, kun je ook geen gebruik maken van andere modules  binnen SERA Dataduiker. Aan jou de keuze om te bepalen welk template het meest geschikt is voor jouw organisatie.

Welke van de drie varianten bij jouw organisatie past, is afhankelijk van jouw wensen. Ben je tevreden over jouw huidige website? Dan kies je voor de Dataduiker MIJN-Omgeving. Deze variant draait dan naast jouw huidige website. Wil je graag een nieuwe website, maar is het voldoende als deze aansluit op jouw huisstijl? Kies dan voor het Dataduiker template. Zie je verbetermogelijkheden ten opzichte van jouw huidige website? Kies dan voor de Dataduiker maatwerk website. Dan ontwikkelen we samen met onze UX/UI-specialisten een volledig nieuwe website met een uniek design.  

Ja, de drie varianten die wij aanbieden binnen de module Dataduiker websites, zijn allemaal responsief voor alle apparaten. Hier zorgen onze UX/UI-specialisten voor. De responsiviteit van jouw website wordt ook dagelijks getest en indien nodig bijgewerkt. Waarom een responsief webdesign echt een must is, lees je in ons artikel.

 

Nee, met SERA Dataduiker ondersteunen wij momenteel geen mogelijkheden voor een app.

 

ANDERE VRAAG?

Neem vrijblijvend contact op
afbeelding contactpersoon

 

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics