Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Social media
met Coosto

Haal het maximale uit jouw content

Coosto is een toonaangevende content- en social mediamarketing tool die volledig is ingericht op het helpen van organisaties om meer resultaat uit content te halen. Marketeers en communicatieprofessionals gebruiken Coosto voor alle fases van contentmarketing; content bedenken, maken en verspreiden, het managen van de community, monitoring en rapporteren over alle resultaten .

Met Coosto tackel je elke content-uitdaging op social media. In één oogopslag kun je al je posts plannen, publiceren, reviewen en optimaliseren, trending onderwerpen ontdekken en inhaken met nieuwe content, online & social mediaberichten analyseren en direct reageren, je succes meten, bewijzen en vergroten met diepgaande (realtime) rapportages en overzichtelijke dashboards.

Voordelen

  • Weten op welk tijdstip jouw post het beste scoort.
  • Erachter komen hoeveel mensen over jouw organisatie spreken en wat ze zeggen.
  • In kortere tijd meer resultaat behalen binnen jouw marketingstrategie.
  • Direct inspelen op snel wisselende trends en ontwikkelingen.
  • Gouden tip: met onze marketingexperts en designers tuig je direct een strategische social media strategie op die bij jouw bedrijf past.

Ontdek alle mogelijkheden en bijbehorende prijzen van Coosto >

Coosto Partner

SERA Business Design is officieel partner van Coosto. Hierdoor kunnen wij deze tool helemaal op maat inrichten en integregen in jouw marketing- en salesstrategie. We helpen je met de implementatie en training voor eigen gebruik.

coosto-logo.png

Gratis demo
Aanvragen

Ervaar waarom deze marketingtool jou verder gaat helpen. Onze marketingexperts staan voor je klaar.

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics